Saaremaa Golfil seisab ees hiiglaslik laenumakse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf
Golf Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

ASi Saaremaa Golf suurosanik Kuressaare linn ei välista sügisel firma tegevuse lõpetamist ning varade ja kohustuste ülevõtmist.

Kuressaare linnavalitsuse vastavaldatud majandusaasta aruandes tõdetakse, et ASi Saaremaa Golf tulevikku nähakse üldjoontes vaid tumedates toonides, kirjutas Saarte Hääl.

Läbirääkimised golfiväljaku hoone kasutamise osas jooksid selle omanikuga, OÜ-ga Ingmar Trade liiva ja 1. oktoobril ootab aktsiaseltsi ees 865 000 euro suurune laenumakse SEB pangale.

«Juhul kui ei suudeta pangaga läbi rääkida laenu tasumise tähtaegade olulise pikendamise osas või hankida asendusfinantseerimist, annab praegune olukord märku ohust, et ettevõtte ei suuda jätkata tegutsevana ega pruugi olla suuteline realiseerima oma varasid ja täitma kohustusi tavapärase äritegevuse käigus,» kirjutatakse aruandes.

Saarte Häälele teadaolevalt on pank seni olnud firma vastu armuline ja lootnud olukorra paranemisele, kuid nüüd enam järeleandmisi teha ei tahetavat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles