Tele2 võtab Kõu kuu aja pärast üle

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia juht Sandor Liive ja Tele2 juhatuse esimees Mindaugas Ubartas.
Eesti Energia juht Sandor Liive ja Tele2 juhatuse esimees Mindaugas Ubartas. Foto: Andres Haabu

Täpselt kuu aja pärast, 1. juulist läheb Kõu internetiteenus üle Eesti Energialt Tele2-le, millega kaasnevalt muutuvad teenusepakkuja kontaktandmed, arve rekvisiidid ning laieneb teenindusvõrk.

Tele2 Eesti jaemüügi- ja klienditeeninduse direktori Kristiina Mitti sõnul ei muutu Kõu teenuste osas kliendi jaoks sisuliselt midagi ning inimesed saavad ülemineku detailide ning uute kontaktandmete kohta lähipäevadel selgitava kirja. «Tele2 võtab juulist üle ka seadmete järelmaksulepingud,» ütles Mitt ning lisas, et juuli arvele on lisatud uued rekvisiidid.

Üleminekuga seoses tulevad juulist mõned muudatused arveldamises. Need kliendid, kes said arve seni iseteenindusest, hakkavad seda edaspidi saama enda e-postile. Eesti Energiaga Kõu teenuste eest tasumiseks sõlmitud otsekorralduslepingutes muutuvad automaatselt saaja ning kuupäev. Alates juulist on otsekorralduse kuupäev 18. päev, kuid seda on võimalik ka varasemaks muuta.

Kõu teenuseid hakkavad esimesest juulist pakkuma kõik 31 Tele2 esindust üle Eesti. Ka hakkab juulist Kõu kohta infot saama Tele2 klienditeeninduse üldnumbrilt.

Kuni 1. juulini teenindab Kõu kliente Eesti Energia klienditeenindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles