Kõige pere- ja töötajasõbralikemaks ettevõteteks valiti CPD ja Regio

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond
Perekond Foto: SCANPIX

Sotsiaalminister Hanno Pevkur andis täna üle auhinna aasta pere- ja töötajasõbralikema ettevõtte konkursi üldvõitjatele CPD OÜle ja Regiole.

Ärikonsultatsiooniga tegeleva CPD töötajate hinnangul tõstis ettevõtte kõige peresõbralikumaks firmaks ettevõtte paindlik töökorraldus, mis võimaldab töötada just siis ja seal, kuidas parasjagu vaja.

Regio oli eespool aga töötajasõbralikkuses, näiteks võimaldab ettevõte tööga mitteseotud koolitusi, firmaüritustele kutsutakse endisi töötajaid ning kontoris tegutseb lastetuba.

«Oleme töötajatest hoolivaid ettevõtteid tunnustanud juba üle kümne aasta ja on tore näha, et Eestis on palju ettevõtteid, mis teistele eeskujuks,» ütles Pevkur auhindade üleandmisel.

Pere- ja töötajasõbralikuma ettevõtte üldvõitja selgitati võttes arvesse järgmisi alamnäitajaid: peresõbralikkus, töökeskkond ja töötajate arendamine ning sooline võrdõiguslikkus.

Ühtlasi on konkursi eesmärgiks näidata, et töötajatele paremate töötingimuste loomine ja nende vajadustega arvestamine ei too kasu ainult töötajale, vaid ka tööandjale. Konkursi korraldajateks on sotsiaalministeerium, Äripäev ning ajakiri Pere ja Kodu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles