Londoni taksofirma tahab Tallinna laieneda

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni takso, millest on saanud üks linna sümboleid.
Londoni takso, millest on saanud üks linna sümboleid. Foto: Andrus Karnau

Kuulsad Londoni taksod tahaks hakata sõitma ka Tallinna tänavail, lubades pakkuda senisest parema tasemega teenust.

Ettevõtte The London Taxi Company müügijuht Ross MacKerron pöördus mõned päevad tagasi vastava palvega majandusministeeriumi poole.

MacKerron märkis, et Londoni taksod on spetsiaalselt taksoks ehitatud ja seepärast mugavad, turvalised ja vastupidavad ning suudavad pakkuda maailma parimat taksoteenust. Peale autode pakub firma ka koolitust juhtidele.

Suurepäraseks näiteks, kuidas Londoni taksofirma on suutnud kohalikku taset parandada, tõi MacKerron Aserbaidžaani pealinna Bakuu, 20 aastat vanade autode kasutamine taksodena rikkus linna mainet.

«Aserbaidžaan nimetas Londoni takso Bakuu ametlikuks taksoks, tõstes kohe sõidukite taset ja vabanedes tänu taksode unikaalsele välimusele tegevuslubadeta sõidukitest,» kirjutas MacKerron.

MacKerron palub ministeeriumilt luba oma teenuseid tutvustada, et mitmes maailma riigis edukalt müünud taksoteenus võiks ka Tallinna laieneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles