Iduettevõtluse gurud kogunevad Tallinna

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt).
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

7.-8. juunil kogunevad Tallinnasse Põhja- ja Baltimaade alustavad IT-ettevõtjad, et võtta osa konverentsist Latitude59, kus valdkonna eksperdid jagavad loengutel ja vestluspaneelides oma teadmisi ning kogemusi iduettevõtlusest.

Regiooni suurim omataoline konverents keskendub mobiili- ja veebiteenustele, aga ka alternatiivsetele valdkondadele nagu bio- või rohelised tehnoloogiad.

Eesti edukatel iduettevõtetel avaneb konverentsil võimalus avada oma toodete ja teenuste esitlemiseks messiboks. Teiste seas on oma esindusega väljas virtuaalne proovikabiin Fits.me, mida kasutab näiteks tuntud rõivaste veebikaubamaja Otto; samuti mitu auhinda võitnud asukohapõhine mobiiltelefonirakendus TaxiPal, mida kasutatakse juba 31 riigis ja rohkem kui 2500 linnas. Ühte boksi on aga koondunud Tartu Ülikooli rahvusvahelise IT-toote- ja äriarenduse magistriprogrammi DDVE tudengid, kes esitlevad korraga mitmeid programmi raames arendatavaid teenuseid ja tooteid.

Tallinna Tehnikaülikoolis peetav konverents toob Tallinna sellised mõjukad välisesinejad nagu Suurbritannia IT-ettevõtja ja ajakirja Wired kaastoimetaja Andrew J. Scott ning USA riskiinvestor Ravi Belani. Samuti jagavad oma teadmisi kohalikud spetsialistid: ZeroTurnaroundi juht ja asutaja Jevgeni Kabanov ning akadeemik ja rakubioloog Mart Ustav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles