Läti pangaliit: Eesti ja Läti väiksus võimaldab teenuste kiiremat turuletoomist

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularahaautomaat.
Sularahaautomaat. Foto: Raigo Pajula.

Läti kommertspankade liidu presidendi Martins Bicevskise sõnul on Eestis ja Lätis vaatamata tõigale, et paljuski määravad siinsete suurpankade tootearendust peakontorid, ruumi ka unikaalseteks teenusteks ja loovateks lahendusteks.

Läti pangaliidu juhi sõnul on nii Eesti kui Läti maailma mastaabis väikesed riigid, see võimaldab aga olla teenuste turuletoomisel kiirem ja paindlikum.

«Vaadates Eestis Pangandusteo konkursile laekunud töid, võib öelda, et Eestis ja Lätis arenevad pangateenused sarnast rada pidi,»kommenteeris Bicevskis. Tema sõnul on ka Lätis kaalutud sarnase konkursi algatamist, et pankade arendustööd toodete ja teenuste vallas rohkem väärtustada.

Pangaliidu 20. juubeli puhul korraldataval Pangandusteo konkursil saavad Eesti elanikud hääletada eelmise aasta parima pangatoote või -teenuse poolt. Konkursi lõppvooru valis žürii välja 6 tööd, mille seast saab valida oma lemmiku Pangaliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles