Webmedia ja CCC uueks nimeks saab Nortal

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali logo
Nortali logo Foto: Webmedia

Aasta tagasi ühinenud Webmedia Group ja CCC Corporation võtsid eile kasutusele uue ühise nime Nortal.

Alates eilsest kasutavad kõik Webmedia Groupi kuuluvad ettevõtted Eestis, Leedus, Serbias, Rumeenias ja Omaanis ning CCC Corporation Soomes ühist identiteeti Nortal.

Nimi ühendab ettevõtte väitel endas põhjamaist töökultuuri ja professionaalsust, rahvusvahelist kogemust ja kohalike turgude ekspertteadmist. Nimesse on peidetud kaks inglisekeelset sõna: Nordic ja Talent.

 Nortali juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul on brändimuudatus loogiline, vajalik ja oodatud samm ettevõtte pidevas arengus. 

Alamäe hinnangul võimaldab ühine identiteet ettevõtte klientidel ja töötajatel paremini osa saada kõigist rahvusvahelise ettevõtte eelistest. «Me analüüsisime enne sedavõrd olulise sammu astumist väga põhjalikult võimalusi võtta kasutusele emb-kumb juba sisse töötatud ja tugev bränd, kuid leidsime, et kumbki ei toeta sajaprotsendiliselt meie rahvusvahelisi arenguplaane. Lisaks selgus, et pea igas riigis on juba üks või mitu Webmediat või CCC-d,» sõnas Alamäe. «Meie uus ja ühine nägu peegeldab meie tõelist olemust nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil. Ning nii Nortali nimi kui virmalistest inspireeritud logo kannab endas meie põhjamaist päritolu ja põhiväärtusi ning ütleb välja, et meie edu põhineb meie professionaalsetel talentidel.»

Nortal on Baltikumi suurim ning Põhjamaade kiiremini kasvavaid tarkvaraarendusega tegelev ettevõte, mis pakub peamiselt «rätsepatööna» tehtud tarkvaralahendusi klientidele Põhjamaades, Baltikumis, Venemaal, Pärsia lahe riikides, Aafrikas ja mujal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles