Sakkov: lennunduskonverents võib tulemusi tuua 3-4 aastaga

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Taskila (paremal) ja Erik Sakkov.
Tero Taskila (paremal) ja Erik Sakkov. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnna Lennujaama juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnutsi võib täna lõppev lennunduskonverents reaalseid tulemusi anda 3-4 aastaga.

Umbes nii kaua läheb aega esmakontaktist analüüsini ning otsuseni, ütles Sakkov.

Küsimusele, kas õnnestus leida ka firmasid, mis avaldasid huvi Tallinnasse lendamise vastu, vastas Sakkov jaatavalt. Tema sõnul osaleb konverentsil selliseid lennufirmasid, kellega lennujaamal on väga pikk ajalugu ja neid, kellega siin esimest korda kohtuti. «Väga häid lootusi on. Aga asjad realiseeruvad kolme-nelja aastaga,» ütles Sakkov.

Estonian Airi juht Tero Taskila lisas, et «taolised üritused kahju ei tee», ent naiivne oleks loota, et juba homme helistatakse lennujaama teatega lennuliini avamisest juulis.

Kindlasti on lennufirmade esindajatele Tallinna näitamine pigem positiivne ning head tagasisidet on paljudelt ka saadud, ütles lennufirma juht.

Taskila rääkis E24-le, et kohtus paljude lennufirmade ning lennujaamade esindajatega ning kindlasti jätkuvad osaga neist läbirääkimised järgnevate nädalate jooksul.

Kindlatest kokkulepetest on aga vara rääkida, toonitas Taskila.

Pärimisele, kas Taskila on vaadanud ringi ka pilguga leida EA-le uus omanik, märkis ta, et uue omaniku leidmine ei ole eesmärk omaette. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles