Google Street View’st on kasu ka hotellidele ja kinnisvaramüüjatele

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Street View auto.
Google Street View auto. Foto: SCANPIX

Kuigi Google Street View on seni Eestis löönud laineid peamiselt meelelahutusliku vahendina, on ka majutusasutustel ja kinnisvaramüüjatel võimalik selle abil end potentsiaalsetele klientidele tutvustada.

Rime Kinnisvara elamispindade osakonna juhataja Siiri Maaski arvates võiks Google Street View teenust kinnisvara müügil kasutada ka Eestis. «Kindlasti oleks sellest kasu maapiirkondades asuvate kinnisvara müügipakkumiste juures. Klient saaks koheselt, ilma kohale sõitmata, tutvuda lähiümbruse ja juurdepääsuteedega» lisas ta.

Meriton Hotels Group’i turundusdirektori Mare Terri-Voogma arvates loob Google Street View lisavõimalusi majutusasutuste visuaalseks tutvustamiseks. «Hotelli väisavale külalisele annab Google Street View selgema pildi nii hotellist kui selle ümbruskonnast.»

Google kaardistas Eestit Regio abiga juba eelmisel aastal. Kogutud materjal on Google'i Street View keskkonnas kättesaadav alates eilsest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles