Corpore ostis konkureeriva büroo

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corpore üks omanikest Meelis Kubits.
Corpore üks omanikest Meelis Kubits. Foto: Peeter Sirge

Suhtekorraldusbüroo Corpore, mis esindab tuntud ärimehi, teatas, et ostis enamusosaluse konkureerivas büroos Jugaste, Liiva & Partnerid.

Corpore omanikud maksid büroo eest osaliselt oma firma aktsiatega: JL&P omanikule Kristi Liivale kuulub nüüd 19 protsenti Corpore aktsiatest ning Corpore senistele omanikele Meelis Kubitsale kuuub 48 protsenti, Allar Tanklerile 20 ja Dainis Hirvele 13 protsenti.

1995. aastast Eesti suhtekorraldusturul tegutsenud Meelis Kubits jätkab Corpore nõukogu esimehe ja konsultandina Corpore klientide nõustamist. Corpore nõukokku hakkab kuuluma lisaks senistele liikmetele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele veel Corpore konsultant Janno Toots.

JL&P jätkab senise tegevjuhi Karita Salli juhtimisel klientide nõustamist iseseisva meeskonnana JL&P kaubamärgi all Corpore ettevõtete grupis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles