Ajujahi tänavune parim idee: kolmerattaline tõukeratas Raybike

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raybike
Raybike Foto: Facebook

Eile hilisõhtul lõppes tänavuaastane Ajujahi konkurss ja parimaks äriideeks tunnistati kolmerattaline tõukeratas Raybike.

«Oleme kindlad, et vinge kolmerattaline tõukeratas murrab maailma ja võidab südameid!» teatatakse Ajujahi Facebooki leheküljel.

Raybike on uus kolmerattaline tõukeratas. See on geniaalselt lihtne tõukeratas, millega saab sõita ilma jalaga hoogu lükkamata, juhtides seda vaid ühe käega - nii jääb teine käsi vabaks. Raybike'iga tahavad sõita nii täiskasvanud kui lapsed, kuna sellega saab teha trikke kui ka sõita linna vahel.

Esimesed Raybike'id on juba müügil. Need on mõeldud sõitmiseks nii lastele alates 6ndast eluaastast kui ka täiskasvanutele. 

Raybike'i autoreid tunnustati 20 000 euroga. Raybike'i meeskonda kuuluvad Raino Sinisalu, Märt Pikkani, Varje Papp, Agur Jõgi, Leen Videnski ja Arkadi Tammik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles