Helenius tahab Eestisse pajuistandusi teha

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Helenius
Joakim Helenius Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Joakim Heleniuse juhitav varahaldusettevõte Trigon Capital AS peab plaani rajada Eestisse, sealhulgas ka Saaremaale lühikese raieringiga pajuistandused.

«Meil idee on, aga praegu teeme taustauuringut, et kas see on üldse majanduslikult mõttekas,» ütles Martin Mets ettevõttest Trigon Capital Saarte Häälele, lisades, et otsus istanduste rajamise kohta on veel langetamata.

Metsa sõnul pakuvad neile maakondadest istanduste rajamisega seoses huvi Ida-Virumaa, Läänemaa, Pärnumaa, Saaremaa ja Võrumaa. Maakonnad valiti välja toetustingimuste põhjal, sest PRIA toetab ainult selliseid istandusi, mis asuvad ebasoodsamates piirkondades, rääkis Mets.

Nimetatud viies maakonnas on ebasoodsamate alade alla kuuluvaid omavalitsusi kõige rohkem, näiteks Saaremaal kuuluvad ebasoodsamate piirkondade hulka kõik maaomavalitsused.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles