Arengufond maksab büroo eest aastas üle 84 000 euro renti

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Arro
Tõnis Arro Foto: Liis Treimann

Riigi raha eest majandust toetama ja stimuleerima pidav Arengufond rendib juba mitu aastat üüratut büroopinda Tallinna kesklinnas, mille eest käiakse iga kuu välja üle 7000 euro ja aastas kokku 84 591 eurot ehk 1 323 564 krooni.

Fondi praeguse juhi Tõnis Arro sõnul oleks neile vaja üle poole väiksemat tagasihoidlikku kontorit Tallinna südalinnas, mis jääks ettevõtlusest huvituvate üliõpilaste igapäevase käigutee lähedusse, kirjutas Õhtuleht.

«Arengufondi ruumid olid mulle ametisse asudes esimeseks halvaks üllatuseks,» märkis Arro.

Arro lisab, et 500 ruutmeetrit ülearust premium-klassi äripinda, mille pidamine on rahaliselt koormav ja sisuliselt tarbetu, pigem takistab fondi arengut.

«Muidugi tuleb Arengufondil korraldada nõupidamisi, seminare ja foorumeid, aga see ei tähenda, et meil peaks endal konverentsikeskus olema, pealegi majas, kus vaid korrus kõrgemal asub üks linna paremaid konverentsikeskusi,» seletas Arro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles