Olympus esitles oma vastupidavaimat kompaktkaamerat

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympus TG-1.
Olympus TG-1. Foto: Techradar

Olympus tõstis saladuskatte oma uuelt sitkelt ilmastikukindlalt TG-1 kompaktkaameralt.

Uue kaamera f/2.0 lainurkläätsed on loodud pildistama ka vähese valgusega veealustes paikades. CMOS sensor pakub 12 miljonit pikslit ning on kombineeritud Truepic VI pildiprotsessoriga, mis Olympuse väitel peaks pakkuma kõikvõimalikes ilmastikuoludes konkurentidest paremat pildikvaliteeti, vahendab Techradar.

Kaamera töötab nii 12 meetri sügavusel vees, kui ka -10 kraadise külmaga, pilte teeb TG-1 ka peale kahe meetri kõrguselt maha kukkumist ja sajakilose raskuse alla jäämist, mis on paremad vastupidavusnäitajad, kui Olympuse sama niši eelkäijatel.

TG-1 on varustatud ka iHS süsteemiga, GPSiga ning elektroonilise kompassiga. Kaamera taga asuv kolmetolline OLED ekraan näitab selget pilti ka otsese päikesevalguse käes.

Hõbedane Olympus TG-1 tuleb müügile juunis ning selle hind algab 580 dollarist, juurde osta on võimalik ka erinevaid lisasid nagu näiteks vastupidavust veelgi suurendav korpus ja spetsiaalselt TG-1-le ehitatud võimas välk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles