Yahoo tegevjuhi CV tõelevastavus seati kahtluse alla

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yahoo tegevjuht Scott Thompson.
Yahoo tegevjuht Scott Thompson. Foto: SCANPIX

Yahoo juhatus uurib firma tegevjuhi Scott Thompsoni haridusteed puudutavaid küsitavusi.

Probleem Thompsoni haridusega tuli päevakorda pärast seda, kui riskifondi Third Point esindaja väitis, et Thompson ei ole omandanud tema CVs kajastuvat IT-alast haridust, vahendab CNET.

Thompsoni avaliku CV järgi omandas ta Stonehilli kolledžis raamatupidamise ning IT-alase hariduse, kuid Third Pointi tegevjuhi Daniel Loebi sõnul Thompsonil IT-alane kraad mainitud ärikoolist siiski puudub, tehtud järelpärimistest selgub, et Stonehilli kolledž isegi ei pakkunud Thompsoni õpingute ajal  IT-alast haridust.

Antud avaldust võib näha Yahoo sisesõja jätkuna, kuna Third Point, 5,8 protsenti Yahoo aktsiatest omav riskifond, tahab firma juhatuses oma mõjuvõimu suurendada, Yahoo aga pakub Third Pointile vähem juhatuse liikmekohti, kui see soovib ning on elimineerinud riskifondi tegevjuhi Loebi kandidaatide hulgast tema väidetava vähese kogemuse ja ebapädevuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles