Advokaadibüroo Lextal laienes Moldovasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat ja partner Urmas Ustav
Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat ja partner Urmas Ustav Foto: Toomas Huik

Eesti üks tuntumaid advokaadibüroosid Lextal asutas Moldovas advokaadibüroo Lextal SRL.


Büroo teatel asutati Moldova büroo koos kohalike partneritega, laienemise tingis rahvusvaheliste klientide üha suurem huvi Moldova vastu.

Moldova pealinnas Chişinăus paiknevas büroos töötab neli advokaati. Lextali üks partneritest, vandeadvokaat Urmas Ustav kinnitas, et Moldova on mitmete mõjukate suurriikide, sellest tulenevalt aga ka investorite huviorbiidis.

«Suur osa reformidest, erastamine ja riigi moderniseerimine on käimas, see toob kohale rahvusvahelise kapitali, mis omakorda vajab juriidilist teenindust,» selgitas Ustav. Tema sõnul näeb Lextal kasvuvõimalusi ka Moldova ettevõtteid teenindades ja nende rahvusvahelist laienemist nõustades.

2003. aastal loodud advokaadibüroos Lextal töötab 20 advokaati ja juristi ning see kuulub kolme Balti riiki ja nüüd Moldovat hõlmavasse advokaadibüroode ühendusse Lexchange.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles