Postimees koos E24ga avas internetiportaali juhtidele

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: juhtimine.ee

Postimees koostöös E24ga taasavab portaali juhtimine.ee, mis hakkab pakkuma mitmekesist juhtimisinfot põhimõttel «kõik ühest kohast».

Juhtimine.ee on EASi eestvedamisel tegutsenud 5 aastat, kuid aasta tagasi otsustati asuda uut peremeest otsima. Edaspidi hakkab info portaalis uuenema iga päev. Portaal on atraktiivne ning kasulik kõigile, kes huvituvad juhtimistemaatikast.

«Paneme olulist rõhku organisatsioone ja juhtimist mõjutavate trendide käsitlemisele,» märkis portaali juhtimine.ee toimetaja Kristina Traks.

Juhtimisportaalist leiab intervjuusid juhtidega, juhtimiskaasusi, ettevõtete juhtimisvigade analüüse, nii klassikaliste kui ka uuenduslike juhtimis- ja organisatsiooniteooriate käsitlusi, artikleid noorele ja alles alustavale juhile, artikleid erinevate valdkondade juhtidelt ning juhtimisvaldkonna tunnustatud spetsialistide nõuandeid ja arvamuslugusid.

«Meie eesmärk on täita portaal päevakajaliste uudiste ja regulaarsete põhjalike kirjutistega,» kinnitas Kristina Traks.

EASi juhatuse liikme Krõõt Kilveti sõnul oli juhtimine.ee portaali loomise eesmärgiks juhtidele, aga ka üliõpilastele kui tulevastele juhtidele tasuta ja ligipääsupiiranguteta värskeimat organisatsiooni- ja juhtimisinfo pakkumine. Juhtimine.ee-s ilmusid selle tarbeks tehtud intervjuud ja Eesti parimatelt juhtimisõppejõududelt tellitud artiklid, samuti video- ja audioloengud. Juhtimine.ee materjale kasutatakse ka usinalt üliõpilaste teadustöödes.

«EASi eesmärgiks juhtimisportaali loomisel oli käivitada üks vajalik ja elav materjalikogum ning me soovime, et see elaks nüüd oma elu edasi. Ajakirjanduslik kompetents tuleb portaali vedamisel ainult kasuks,» kommenteeris Krõõt Kilvet.


Lisaks kvaliteetsele sisule on värske juhtimisportaali näol tegemist ka uue ja unikaalse reklaamivõimalusega töövahendusturul, mille kaudu aktiivselt tööd mitteotsivate inimeste tähelepanu võita ning portaali lugejatele uusi karjääriväljakutseid tutvustada. Juhtimine.ee vahendab asjakohaseid tööpakkumisi juhtidele ja tippspetsialistidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles