Windows Phone'ile loodi viimaks Skype'i rakendus

Kalev Aasmäe
, juhtimisportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows Phone sai Skype´i rakenduse.
Windows Phone sai Skype´i rakenduse. Foto: SCANPIX

Pühapäevast alates on võimalik Windows Phone Marketplace´is alla laadida Skype'i rakendust Windows Phone'i operatsioonisüsteemile, kirjutab ITnews.

Rakendus ühendab Windows Phone'i kasutajaid rohkem kui 200 miljoni Skype´i kasutajaga, hetkeseisuga on Skype olemas nii Androidi, iOS'i, Symbiani, kui ka Windowsi ja Mac OS X platvormidele.

Skype loodi 2003. aastal ning Microsoft osteti eelmise aasta oktoobris 8,5 miljardi dollari eest. Microsoft lubas integreerida Skype'i oma toodetega ning jätta piiramata rakenduse kättesaadavust ja kasutusvõimalusi konkurentide poolt pakutavate operatsioonisüsteemide kasutajatele. Praegu funktsioneerib Skype Microsofti-sisese äriüksusena.

Skype töötab Windows Phone platvormil nii 3G, 4G, kui ka WiFi võrgus ning võrreldes mõne kuu vanuse beetaversiooniga on lisandunud mõned uued lahendused, täiendatud on ka videokõne ja kontaktihalduse võimalusi.

Kuigi Skype töötab ka ülalnimetatud mobiilsideühenduste võrgus, soovitatakse kõrgkvaliteediga videokõnedeks võimalusel kasutada siiski kiiret WiFi ühendust.

Rakendust on edukalt katsetatud seitsme erineva uue HTC, Nokia ja Samsungi nutitelefoni mudeli peal, nendeks on Nokia mudelid Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900, Titan ja Radar HTC-lt ning Focus S ja Focus Flash Samsungilt.

Kuidas Skype'i rakendus Windows Phone'i operatsioonisüsteemis toimib, vaata sellest videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles