SEB: lõhe meeste ja naiste palgasoovide vahel on kadunud

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB personali divisjoni direktori asetäitja May-Liis Veinjärve kinnitusel on veel paari aasta eest tunnetatud lõhe lõhe meeste ja naiste palgasoovide vahel tänaseks kadunud.
SEB personali divisjoni direktori asetäitja May-Liis Veinjärve kinnitusel on veel paari aasta eest tunnetatud lõhe lõhe meeste ja naiste palgasoovide vahel tänaseks kadunud. Foto: SCANPIX

Kui veel paari aasta eest oli tunnetada lõhet meeste ja naiste palgasoovide vahel, siis enam mitte, kinnitas SEB personali divisjoni direktori asetäitja May-Liis Veinjärv vastuseks küsimusele, kas ka nende ettevõttes leiab kinnitust CV Online’i statistika, et naised küsivad meestest keskmiselt 30 protsenti madalamat palka.

«SEBs on igal positsioonil palgavahemik ja konkreetse inimese palk oleneb tema kogemustest, teadmistest ja kompetentsidest, » lausus Veinjärv. «Minu hinnangul hindavad naised oma panust sama kõrgelt kui mehed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles