Baltic Workboats kahtlustab hotelli väljapressimises

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Nasva hotelli operaator keelas naabruses tegutseval ASil Baltic Workboats 12 aastat vabalt kasutuses olnud juurdepääsutee kasutamise, mis laevatehase väitel võib viia nende tootmistegevuse lõpetamiseni. 

2. aprillil sai Saaremaa edukaimaks ettevõtteks peetav AS Baltic Workboats naabruses tegutseva Nasva hotelli operaatorilt teate, et 20. aprillist peab laevatehas hakkama paarisaja meetri pikkuse juurdepääsutee kasutamise eest tasuma kuus 3000 eurot, mis koos käibemaksuga teeb 43 200 eurot aastas, kirjutab Saarte Hääl.

Baltic Workboatsi nõukogu liikme Nalmond Meri sõnul üritavad Nasva hotelli omanik AS Nasva Jahtklubi ja hotelli operaator Nasva Hotell OÜ tee tõkestamisega survestada laevatehast ostma pooltühjalt seisnud hotellikompleksi turuhinnast tunduvalt kallimalt.

Seoses tee tõkestamisega pöördus Baltic Workboats esialgse õiguskaitse kohaldamise taotlusega Pärnu maakohtusse, kes oma 17. aprilli määrusega keelas hotelli omanikul ja rentnikul laevatehase juurdepääsu takistamise, sest see võib kaasa tuua tootmistegevuse lõpetamise.

Nasva Jahisadama juhatuse liige Meelis Saarlaid rõhutas Saarte Häälega kõneledes, et Nasva jahtklubi hotell pole Baltic Workboatsi juurde viival teel liiklemist kuidagi takistanud.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles