Kolme Õe omanik: kõik võlad saavad tasutud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hotelli Kolm Õde omanik ja juht Johannes Hendrikus Wientjes kinnitas, et mingit enampakkumist ei tule ja enne 8. maid saavad võlad tasutud.

Wientjes kommenteeris, et tegemist on arusaamatusega. «Mul on väga hea personal, mul on linna parim kokk, mul on linna parim hotell ja naeruväärne oleks see mõne saja tuhande euro eest müüki panna,» kommenteeris hollandlane sündmüüki, mille alghind on 393 000 eurot.

«Võiksin hotelli homme müüki panna ja mitme miljoni euro eest maha müüa,» rääkis hollandlane.

Ta sõnas, et 384 000-eurone hüpoteek Petramark OÜ kasuks, mille pärast hotelli sündmüük ähvardab, saab kindlasti tasutud.

Nimelt on Wientjesi kinnitusel hotellil Petramargiga sõlmitud kokkulepe, et talvel võlgu ei klaarita, kuna siis on teadupärast Eestis turiste vähem ja ka hotellil käive väiksem.

«Võlgnevus ei ole väga pikk, leppisime kokku, et me talvel ei maksa ja meil olid sel aastal väiksed viivitused. »

Müümise asemel on Wientjesel kavas hotelli laiendada. Ta on ära ostnud ka naabermaja Pikk 60, kuhu hotell saab juurde 15 tuba, lisaks tuleb sinna ka kalarestoran. «Ma ei ostaks kinnisvara juurde ja ei investeeriks Eestisse rohkem raha, kui ma sellesse ei usuks,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles