1Partner haarab härjal sarvist ning hakkab kortereid vahetama

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner
1Partner Foto: Internet

Kinnisvarabüroo 1Partner hakkab lisaks korterite müügile neid ka vahetama.


1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri kinnitusel soovib valdav enamus kliente müügist saadud rahaga uut kodu soetada. Tehingu vormilt oli see aga oma vara eelnev müük ja seejärel uue otsingud ning ostutehing.

«Tänases turusituatsioonis on turul palju nn müügiordereid, samas on vähenenud ostjate hulk, kuna ostjad tekivad pärast müügitehingu sooritamist. Sellest lähtuvalt meie kliendid ja maaklerid tegelevad juba mõnda aega sarnaste soovide kokkuviimisega ehk vahetamistega,» märkis Vahter.

1Partner Kinnisvara maakleri Mihhail Voronini väitel on vahetussoovid erinevad. Soovitakse vahetada korterit maja vastu või vastupidi. Vahel on vahetamise tagamaaks soov pääseda ülejõukäivatest kommunaalmaksudest, mistõttu otsitakse väiksemat elamispinda. «Alati ei pruugi vahetus sobida ideaalselt, kuid tegu on siiski lahendusega,» ütles Voronin, andes mõista keerukamatest läbirääkimistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles