Skype'i uus juht: Eestis võiks arendada ka teisi Microsofti tooteid

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype Eesti juht Tiit Paananen.
Skype Eesti juht Tiit Paananen. Foto: Skype

Täna esimest päeva Skype Eesti juhi kohal töötav Tiit Paananeni hinnangul võiks Eestis arendada veel palju teisi Microsoftile kuuluvaid tooteid.

«Strateegiliselt on tähtis juba praegu külvata seemneid, mis muudaksid meie Tallinna ja Tartu kontorid olulisteks arenduskeskusteks Põhja-, Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas, ja seda mitte ainult Microsofti Skype divisjonile, vaid kogu Microsoftile tervikuna. Nii võiks näiteks lisaks Skype’le ka mitmete teiste Microsofti toodete arendustöö just siin toimuda,» vastas Paananen küsimusele, millised on tema prioriteedid juhina.

Suurimaks prioriteediks peab Paananen Skype’i siinsetele olemasolevatele töötajatele parima töökeskkonna kindlustamist.

Täna töötab Skype’i Tallinna ja Tartu kontorites kokku üle 400 inimese. See tähendab, et siinne insenerikeskus on globaalselt Microsofti Skype divisjoni suurim.

«Ka Eestis jätkame palkamist aina kiirenevas tempos. Hetkel on jobs.skype.com lehel näiteks 41 vaba töökohta, mis asuvad just meie Talinna või Tartu konorites.» 

Paananen võttis koha üle Sten Tamkivilt ametlikult 1. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles