Info Apollo raamatupoodide müügist osutus ekslikuks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo raamatupood Pärnu Kaubamajakas.
Apollo raamatupood Pärnu Kaubamajakas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti ajakirjanduses eile levinud uudis, nagu oleks Apollo raamatupood koos R-Kioskitega Norra ettevõttele müüdud, ei vasta tõele.

Soome kontsern Sanoma müüb küll nii kioskeid kui ka raamatupoodi haldava Rautakirja Estonia Norra perefirmale, kuid ilma Apollota, vahendab ERR Uudised.

Apollo jätkab iseseisvana, kuid selle tegevuses suuri muutusi plaanis pole.

«Jah, see ei ole tõsi,» kinnitas Sanoma Trade’i president Hellevi Kekäläinen, et Apollo poode norralastele ei müüda, küll aga vahetasid omanikku kioskikett ja ajakirjade hulgimüüja Lehepunkt.

«Oleme nüüd loonud uue firma, mille nimi on Apollo Holding OY ning me kanname kogu raamatupoe äri sinna üle, Apolloga ei juhtu mitte midagi dramaatilist,» kinnitas Kekäläinen.

E24-le kinnitas Apollo müüki norrakatele Rautakirja Estonia juht Ivar Vendelin. Miks viimane valeinfot jagas, pole õnnestunud talt küsida, kuna ta ei vasta kirjadele ega telefonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles