Testi oma arvutioskusi!

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kõigil taolisest teenusest keelduda.
Politsei palub kõigil taolisest teenusest keelduda. Foto: Toomas Huik

Kas su arvutioskused vastavad tänapäeva vajadustele? Kõigil soovijatel on võimalik kontrollida oma arvutialaseid teadmisi lühiküsimustikuga.

Eestikeelse küsimustiku leiab aadressilt http://www.skillage.eu/.

«Igaüks meist hindab oma arvutikasutamise oskusi mingil tasemel, kuid paljud ei tea tegelikult, millised oskused on tänapäeval kontoritööd tehes vajalikud,» rääkis üleeuroopalise kampaania Eesti koordinaator Kadri Seeder Targa Töö Ühingust. Seederi sõnutsi ei maksaks aga huupi arvata, vaid kasulikum on end kontrollida ning ta soovitab  lasta testi teha ka oma kooliealistel lastel. «Nii saame teada, kas meil ja neil on ikka olemas kõik eeldused tööjõuturul läbilöömiseks,» rääkis ta.

Seederi sõnul saab eestikeelset küsimustikku täita Skillage leheküljel või Facebookis Skillage testi leheküljel. «Test võtab aega mõne minuti ja tulemused on kohe nähtavad,» märkis ta, ning igaüks saab neid soovi korral jagada sõpradega veebis või ka e-maili teel,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles