RSA: toimisime kahju hüvitamisel korrektselt

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju. Foto on illustratiivne.
Tulekahju. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Toomas Niimanniga juhtumi puhul tegutses kindlustaja vastavalt lepingu tingimustele ning korrektselt, kinnitas RSA  Estonia turundusjuht Pille Heido.

«Oleme kahju hüvitanud ja teatanud kindlustusvõtjale, et ülejäänud osa hüvitisest laekub juhul, kui hakatakse hoonet taastama,» teatas Heido. Umbes 98 protsenti varakahjude puhul hakatakse asju taastama ning siis laekub kliendile hüvitis hoone taastamisväärtuse ulatuses.

«Meil ei ole selle ega ühegi sarnase kindlustusjuhtumi puhul põhjust arvata, et kindlustusjuhtumist soovitakse praktilist kasu, kuid üldlevinud on suhtumine, et täishüvitise saamiseks tuleb vara taastada,» rääkis Heido.

Meie kindlustuslepingud ehitatakse üles nii, et hoone ehitatakse uuesti üles ja kindlustussummadega üldse ei tegeletagi. Antud juhtumi puhul on klient pöördunud ka finantsinspektsiooni, kes on kinnitanud meie tegevuse korrektsust, kinnitas Heido.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles