Endine Elcoteq võib hakata meditsiiniseadmeid tootma

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elcoteq Eesti juht Jan Kotka.
Elcoteq Eesti juht Jan Kotka. Foto: Liis Treimann

Kunagise elektroonikahiiu Elcoteqi Tallinna tehase ära ostnud Prantsuse firma Eolane võib hakata Eestis meditsiiniseadmeid tootma.

«Eolane tegevjuht on maininud võimalusest/mõttest alustada meditsiinitoodete valmistamist eolane Tallinnas,» sõnas Tallinna tehase juht Jan Kotka.

Tema sõnul on üldine müügiprotsess juba aktiivselt käivitatud, kuid elektroonika, eriti tööstus-ja eriotstarbelise elektroonika puhul on protsess väga aeglane ning olles realist ei julgeks ta mingeid reaalseid projekte enne kuut kuud lubada.

Küsimusele, kas ettevõttel on lähitulevikus plaanis uusi töötajaid värvata, märkis Kotka, et kuna suuremat kasvu enne uute klientide ja projektide tulekut näha pole, pole suuremat värbamislainet kavas.

«Kuigi taustal palkame vaikselt juurde uusi spetsialiste, et tugevdada meil eelnevalt puudunud valdkondi nagu müük, arendusosakond ning hankeosakond (uute tarnijate otsimine),» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles