Sutt: 80 protsendi ulatuses on Eestis kõik korras

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sutt.
Andres Sutt. Foto: Liis Treimann

IMFi nõuniku Andres Suti sõnul on väljaspool Eestit rahulolu riigi olukorraga enam kui riigis endas.

 «Kui vaadata Eesti elukorraldust väljaspoolt, siis 80 protsenti on kõik OK, aga kvalitatiivne hüpe tuleb teha selle 20 protsendi arvelt,» märkis Sutt tööandjate keskliidu aastakonverentsil «Tuulelohe lend».

Rõhku tuleks Suti hinnangul panna haridussüsteemi arendamisele.

Kuigi mul endal praegu isiklik kokkupuude Eesti haridussüsteemiga puudub, olen kindlalt seda meelt, et kui kool suudab anda lastele konkurentsivõimelise alushariduse, on päeva lõpuks neile valla kõigi maailma ülikoolide uksed. Kui ta seda ei suuda, siis avastame ühel hetkel, et oleme ühe põlvkonna ära raisanud.
 «Kuigi mul endal praegu isiklik kokkupuude Eesti haridussüsteemiga puudub, olen kindlalt seda meelt, et kui kool suudab anda lastele konkurentsivõimelise alushariduse, on päeva lõpuks neile valla kõigi maailma ülikoolide uksed,» lausus Sutt.  «Kui ta seda ei suuda, siis avastame ühel hetkel, et oleme ühe põlvkonna ära raisanud.»
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles