Erakonna nägu rahajagaja

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cinzia Siig
Cinzia Siig Foto: SCANPIX

Veebruari lõpus vahetas majandusminister Juhan Parts kiiruga välja Eesti ühe suurema rahajagaja, EASi nõukogu kaks liiget. Väidetavalt sai ühele neist saatuslikuks ministri soosingust välja langenud juhatuseliikme lepingu pikendamine.


Sel neljapäeval valiti üks uutest liikmetest, aastaid reisifirma Aurinko (endine Horizon Travel) eesotsas olnud Cinzia Siig nõukogu esimeheks. Tema paneb paika uue juhatuse.

Siig kuulub IRLi ja on seega Partsi erakonnakaaslane. Kokku on EASi 11-liikmelisest nõukogust seitse sellist, keda võib IRLi-meelseks pidada.

Kuivõrd hakkab poliitiline kallutatus välja paistma EASi prioriteetides ja raha jagamises, selgub alles tulevikus. Või ei selgu. Võib ka juhtuda, et aastatepikkuse turismikogemusega Siig hakkab ajama oma rida ning rohkem raha hakkab turismifirmadesse liikuma. Või siis mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles