Inkassofirma Lindorff saatis naistele naistepäeva puhul välja võlateate

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepäevaüllatus inkassofirma moodi.
Naistepäevaüllatus inkassofirma moodi. Foto: Lugeja pilt

Krediidihaldus- ja inkassofirma Lindorff ei üllatanud eile naisi mitte naistepäevatervituse, vaid võla meeldetuletuskirjaga.

Lindorff saatis naissoost võlgnikele imeilusa tulbibuketiga kaunistatud võlateatise. «Kas poleks mitte hea naistepäevaõhtut perega veeta, kui ebameeldivaid võlgu kaelas ei ole?» küsib Lindorff Eesti AS juht Kadrian Jaagund.

Jaagundi sõnul pole säärane tegutsemisviis ebaharilik. Ta kinnitas, et Lindorff saadab iga päev välja meeldetuletavaid kirju võlgnikele, sealhulgas ka kampaaniakirju.

«Väga hea efekti on andnud aastalõpu saabumisega seoses meeldetuletused, et uude aastasse on hea minna ilma võlgadeta; tulumaksutagastuse kampaaniad, kuidas tagasisaadud raha oleks otstarbekas kasutada,» kinnitas Jaagund lisades, et võlg ju tuleb tagasi maksta!

«Täpselt samamoodi võimaldab see vähesemate viivistega maksta võlga naistepäeva puhul, et ärgitada neid kliente, kes ei võta meiega ühendust või hoiduvad võlgade tasumisest, ikkagi oma võlgu kustutama, et kohustused ei kasvaks.»

Kõik kampaaniakirjad töötavad Jaagundi sõnul väga hästi: «Rohkem inimesi võtab ühendust, eriti kui on võimalus saada näiteks vähemate viivistega maksmist.»

Pahaseid kõnesid-kirju Jaagundi sõnul säärase toimimisviisi tõttu inimesed ei saada.

«Mõte ongi selles, et võlgnikule meenutada kogu aeg seda võlga. Kui ta viivitab, siis see võlgnevus suureneb. Võlgnikule on väga kasulik seda võlga võimalikult kiiresti tasuda,» selgitas Jaagund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles