Mihkelson: mis mõttes suvalised poliitikud?

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Marko Mihkelson.
Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Marko Mihkelson. Foto: Toomas Huik.

Marko Mihkelson kirjutab oma blogis, et ei mõista Anvar Samosti väidet, justkui langetaksid eelarve osas otsuseid suvalised Eesti poliitikud.


«Miks nimetada Eesti koalitsioonierakondade liidreid "suvalisteks poliitikuteks" ning miks kahtlustada neid mingites salakokkulepetes. Selguse huvides tahan kinnitada, et Isamaa ja Res Publica Liidu parlamendifraktsioon on täielikult kursis toimuvaga ning andnud kärbete lähtealuseid läbi vaieldes vastavad volitused koalitsioonipartneritega kokkulepete leidmiseks oma esimehele Mart Laarile,» kirjutab Mihkelson.

Ta lisab, et täna oleme olukorras, kus ainus võimalus riigi majandusseisu vähegi tõsiselt mõjutava otsuse tegemiseks on koalitsiooni ühine arusaam ning solidaarne koosotsustamine. «Ja seda ei tee mingid "suvalised poliitikud", vaid demokraatlikult valitud erakondade esindajad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles