Ühe tööpakkumise pärast võistleb 70 töötut

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment CV keskuse lehest.
Fragment CV keskuse lehest. Foto: CV keskus

Olukorras, kus tööpakkumisi on Ida-Virumaal tööportaalide ja tööturuameti peale kokku saja ringis ning töötuid ligi 7000, täheldavad tööjõu otsijad küll suuri konkursse, kuid see pole garantiiks sobiva inimese leidmisele.

Eesti populaarseimast tööportaalist CV Keskus leiab praegu Ida-Virumaal 57 tööpakkumist, kuid valdav osa on Ida-Viru keskhaiglast ja Narva haiglast, kuhu värvatakse peamiselt arste. Praegused töökuulutused jagunevad nii, et üks on juhi ja kaks teenindaja tasemele ning kõik ülejäänud erialaspetsialistidele, kirjutas Põhjarannik.

Samas näitab CV Keskuse külastatavus, et uus aasta on tööturul alanud eriti tormiliselt, selle aasta kolmandal nädalal purustati kõik senised tööportaali külastatavuse rekordid, milleks on 101 099 kasutajat. Seninägematut aktiivsust on märgata just tööotsijate leeris, kuigi ka tööpakkujad on pärast traditsiooniliselt vaikset detsembrit taas tegutsema asunud.

Selle aasta 1. jaanuari seisuga oli Ida-Virumaal registreeritud töötuid 6633, peaaegu poole rohkem kui aasta tagasi samal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles