Filmistaar kutsus Davosis inimesi üles toetama heategevust

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti endine valitsusjuht Tony Blair (vasakul) ja Hiina filmistaar Jet Li täna Davosis.
Briti endine valitsusjuht Tony Blair (vasakul) ja Hiina filmistaar Jet Li täna Davosis. Foto: AFP / Scanpix

Hiina filmistaar Jet Li pöördus Davosis inimeste poole palvega annetada raha hea eesmärgi nimel ja seda vaatama globaalsele majanduskriisile.


Märulifilmis «Surmarelv 4» mänginud staar, kes moodustas pärast isiklikku kokkupuudet Aasia ohvriterohke tsunamiga abifondi, võttis täna Davosis avalikult sõna, vahendas AFP.



«Ma pole siin selleks, et teilt raha küsida. Olen siin teie südamete pärast. Isegi kui majandusseis on kehv, on teil ikkagi olemas üks jüaan kuus,» rääkis ta filantroopide kohtumisel USA ekspresidendi Bill Clintoniga ja Briti ekspeaministri Tony Blairiga.

«Isegi kui sul on miljon, mõtled sa ikkagi, et sellest ei piisa,» lisas Li, kelle fond aitab looduskatastroofide ohvreid.

Li ja tema perekond olid Maldiividel hotellis, mis ujutati üle 2004. aasta detsembris, kui tsunami pühkis üle India ookeani. Tookord hukkus Aasia riikides kokku 220 000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles