BLRT ja Gamesa uurivad võimalusi koostööks Balti riikides

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BLRT Grupp ja ülemaailmne tuulegeneraatorite projekteerimise, tootmise, paigaldamise ja teenindamise liider Gamesa kirjutasid Energy Worldwide vahendusel alla vastastikuse mõistmise memorandumile. 

Dokument kinnitab kahe ettevõtte vastastikust huvi koostöövõimaluste uurimise vastu Baltimaades.

«Meie kontserni jaoks on see suurepärane võimalus tugevdada oma positsiooni taastuvenergiaturul,» selgitas BLRT Grupi juhatuse esimehe abi avameretööstuse küsimustes Kristina Arutjunova.

«Meie kontsernil on suur keeruliste avameretuuleenergeetika  metallkonstruktsioonide tootmise kogemus. Koos Gamesaga uurime ka teisi võimalusi, näiteks maapealsete tuulegeneraatorite tornide tootmisliini avamiseks,» lisas ta.

Gamesa Põhja-Euroopa esinduse juhatuse esimees Dirk Matthys märkis, et ettevõte soovib laieneda Põhja-Euroopas ja eriti Baltimaades. «Seepärast tahamegi selgitada välja võimalused koostööks BLRT Grupiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles