Twitter ennustab Oscari võitu filmile Kesköö Pariisis

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CREDIT: SONY CLASSICS MIDNIGHT IN PARIS (2011) DIR - WOODY ALLEN Rachel McAdams, Owen Wilson, Dir. Woody Allen/Credit:LILO/SIPA/1201260942 *** Local Caption *** 00631075
CREDIT: SONY CLASSICS MIDNIGHT IN PARIS (2011) DIR - WOODY ALLEN Rachel McAdams, Owen Wilson, Dir. Woody Allen/Credit:LILO/SIPA/1201260942 *** Local Caption *** 00631075 Foto: LILO/SIPA/LILO/SIPA

Samal ajal kui spetsialistid ennustavad, et selle aasta filmi-Oscari saab mustvalge tummfilm Artist, siis Twitteris sõnumite analüüsijad kinnitavad, et Oscari võib saada hoopis Woody Alleni film Kesköö Pariisis.

Filmispetsialistide vaatevälja Kesköö Pariisis eriti ei jõua, kirjutab majandusajakiri Forbes. Ajakiri Entertainment Weekly paigutab ta parima filmi kategoorias alles viiendale kohale.

Ajakirja sõnul on Twitteri-sõnumite analüüs olnud viimastel aastatel filmitööstuse analüütikutest paremad ennustajad.

Üheks selliseks kohaks, mis analüüsib näitlejate ja filmide kohta käivaid sõnumeid on Oscar Senti-meter. Värskeimate andmete kohaselt on kõige rohkem häid sõnumeid postitatud Kesköö Pariisis kohta. Ehkki rohkem on sõnumeid Harry Potteri ning Lohetätoveeringuga tüdruku kohta, aga sõnumid ei ole nii positiivsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles