Johnson & Johnson saab uue juhi

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonson & Johnsoni uus tegevjuht Alex Gorski.
Jonson & Johnsoni uus tegevjuht Alex Gorski. Foto: SCANPIX

Ravimi- ja tervishoiutoodete gigandi Johnson & Johnson juht William Weldon astub aprillis ametikohalt tagasi ning uueks juhiks saab Alex Gorski, keda peetakse juhiks, kes on kõige rohkem kodus toodete turvalisuse ja kvaliteedi küsimustes.

Johnson & Johnsoni, mille toodangut on aastakümneid peetud väga kvaliteetseks, on just viimasel kahel aastal tabanud kvaliteediprobleemid. 2010. aastal pidi ettevõte tagasi võtma tooteid, mis läks neile maksma peaaegu miljard dollarit, kirjutab Reuters. Jaanuaris teatas ettevõte kolme miljardi dollari mahakandmisest, mis tuleneb peamiselt metallist kunstpuusade tagasikutsumisest. Ettevõte on pidanud tagasi võtma ka kontaktläätsi, südamestimulaatoreid, insuliinipumpasid jne.

Viimane tagasilöök tuli eelmisel reedel, kui ettevõte pidi USAs kutsuma tagasi valuvaigisti Tylenol kogu toodangu kohe pärast seda, kui ravim oli jõudnud apteegilettidele.

Alex Gorskist saab 1886. aastal asutatud ettevõtte üheksas tegevjuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles