Webmedia käive kasvas üle kahe korra

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Alamäe.
Priit Alamäe. Foto: Liis Treimann

Webmedia Groupi teatel oli möödunud aasta ettevõtte jaoks rekordilise kasvuga ning grupi konsolideeritud käive kasvas üle kahe korra, ulatudes 33,9 miljoni euroni, mis kroonivääringus ulatub 530 miljoni kroonini.

Ettevõtte teatel kasvas käive mullu kokku 125 protsenti ning kasvu põhimootoriteks olid laienemine Soome turule ning oluline orgaaniline kasv senistelt turgudelt.

Grupi konsolideeritud käive kasvas üle kahe korra 33,9 miljoni euroni ning konsolideeritud EBITDA kasvas 75 protsenti 4,1 miljoni euroni. Grupi ettevõtete kogukäive oli üle 42 miljoni euro.

«Webmedia Groupil oli vapustavalt hea aasta vaatamata üldisele keerulisele majanduslikule olukorrale kogu Euroopas. Me suutsime oma olemasolevaid äriliine orgaaniliselt kasvatada kolmandiku võrra ja juba praegu võib öelda, et Soome firma CCC ühinemine Webmedia Groupiga on läinud edukalt,» ütles Webmedia Groupi juhatuse esimees Priit Alamäe.

2011. aastal kasvas oluliselt ka ettevõtte kliendibaas. Eestis on Webmedia tugevdanud oma positsiooni turuliidrina. Leedus on mitmed uued kliendid avalikust ja finantssektorist valinud Webmedia oma strateegiliseks partneriks.

Esimeste suurte projektidega on alustatud Venemaal finantssektoris ning Omaanis avaliku sektori klientidega. Esimene riigirahanduse juhtimise projekt Aafrikas on edukalt käivitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles