Prisma: hindade külmutamine ja palkade tõstmine tõi meile kahjumi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk.

Prisma Peremarket teatas, et hindade hoidmine püsivalt soodsal tasemel ning töötajate palkade tõstmine masueelsele tasemele tõid ettevõttele läinud aastal 0,6 miljoni euro suuruse kahjumi.

«Oleme pidanud kinni oma lubadusest ja hoidnud toodete hinnad Prisma kauplustes püsivalt soodsal tasemel,» ütles Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen.

«Madal hinnatase on igati täitnud oma eesmärki ning kasvatanud meie kliendiarvu 20 protsendi võrra. Samuti on võrreldes 2010. aastaga koguni 25 protsendi võrra kasvanud Prisma Peremarketi käive. Tänu oma hinnapoliitikale oleme Eesti jaeturul Prisma turuosa märgatavalt suurendanud,» lisas ta.  

Ettevõtte käive 2011. aastal oli 147 miljonit eurot. Arvestades, et eelmisel aastal uuendas Prisma Peremarket oma seitsmest kauplusest koguni kolme, on ettevõte käibe- ning kliendiarvu kasvuga rahul.

Ühe kahjumi põhjusena toob ettevõtte tegevdirektor välja ka asjaolu, et Prisma Peremarketi töötajate palgad tõsteti masueelsele tasemele juba 2011. aasta mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles