Estravel: kuldkrediidi järelmaks võimaldab kiireid reisiotsuseid

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Rüütsalu.
Mari-Liis Rüütsalu. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Postimehe lugejad on saanud Estravelilt kuldkrediidi järelmaksu pakkumisi ja tunnevad huvi, kas tegu on ikka usaldusväärse teenusega. Reisifirma turundusjuht Mari-Liis Rüütsalu oli valmis asja selgitama.


«Estraveli kuldkrediidi järelmaksu lepingut saab sõlmida iga Estraveli klient ilma lepingutasuta ja panga kiirlaenudest märksa soodsama intressiga,» kinnitas Rüütsalu.

Kuldkrediidi järelmaksu näol on tegemist reisifirma oma tootega, mis ei ole pankadega seotud. Krediiti on võimalik taotleda kolmes suurusjärgus: 600, 1200 ja 2000 eurot. Ainuke tingimus on, et tellimuse puhul oleks minimaalne võlgu jääv summa 300 eurot.

Kuldkrediidi intressiks on 14 protsenti ja krediidikulukuse määraks 7,74 protsenti. Järelmaks jaotatakse ära 12 kuu peale. Kuldkrediidi taotlemine ei kohusta millekski - juhul, kui krediit jääb kasutamata, ei too see taotleja jaoks kaasa kulutusi.

Rüütsalu sõnul kasutavad Estraveli kliendid taolist oma rahaasjade planeerimist juba aastaid. Krediidiga finantseeritakse nii perekondlikke päikesereise kui ka eksootilisi kaugreise, kuid seda on hea kasutada ka siis, kui peaks tulema näiteks mõni lühikese müügiajaga väga hea hinnaga lennupiletite pakkumine kauglendudele.

Igal Estraveli kliendil on võimalik kuldkrediiti taotleda, täites ära Estraveli kodulehel asuva avalduse, kus taotleja saab ise hinnata oma igakuist tagasimakse võimet. Esitatud taotlused vaatab läbi krediidikomisjon ning klient saab paari tööpäeva jooksul vastuse.

Kui positiivne vastus on olemas ja leping allkirjastatud, on kliendil 6 kuud aega endale sobiv reis välja valida.

Näide:

  • Kui reisi väärtus on 500 eurot, siis esmane minimaalne sissemakse on vähemalt 10 protsenti ehk 50 eurot.
  • Krediiti kasutatakse seega ülejäänud 450 euro tasumiseks.
  • Järelmakse periood on alati 12 kuud ning antud tellimuse puhul tuleb kuumakseks 40,40 eurot.
  • Krediidikulukuse määr on 7,74 protsenti, mis teeb kogu intressi maksumuseks 34,85 eurot.
  • Seega tuleb 500 eurot maksva reisi kogukuluks 534,85 eurot.
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles