Taksofirmad taotlevad peatuste rendihinna alandamist

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod parklas
Taksod parklas Foto: Mihkel Maripuu

Seoses majandussurutisega taotleb Saare Takso Kuressaare linnavalitsuselt taksopeatuse rendihinna alandamist, lähiajal kavatseb seda teha ka Kuressaare Takso.

«Praegune olukord ja majanduslik keskkond ei vasta sellele, mis tol hetkel sai välja pakutud, arvestatud sai küll langustrendiga, aga mitte nii suurega, seda ei osanud näha ette ei meie ega ka ilmselt teised firmad,» ütles OÜ Saare Takso juhatuse liige Silver Varendi mõned aastad tagasi linnaga sõlmitud lepingu kohta, kirjutas Meie Maa.

Tema sõnul maksavad Saare Takso Tallinna tänaval Tiimari ees asuva taksopeatuse eest, Kuressaare Taksojuhtide Ühing – Kuressaare Takso Lossi tänaval maavalitsuse juures asuva taksopeatuse eest ja Arensburg Takso Torni tänaval postkontori vastas asuva taksopeatuse eest aastas kokku ligi 250 000 krooni. 

Kuressaare Taksojuhtide Ühing – Kuressaare Takso juhatuse esimehe Rando Kaubi sõnul plaanib ka tema firma esitada linnavalitsusele taotluse rendihinna alandamiseks.

MTÜ Arensburg Takso esindaja Peedu Krull arvas hoopis, et taksopeatuse rendihind on nii väike asi, et see ei muudaks olukorda, kui linn peaks Saare Taksole vastu tulema ja rendihinda alandama, tuleks Krulli sõnul korraldada uus konkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles