Eesti avas aukonsulaadi Malaisias

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna avas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris Eesti aukonsulaadi. Eesti aukonsuliks Malaisias on alates 2011 detsembrist erukolonel Dato Harbans Singh.
Täna avas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris Eesti aukonsulaadi. Eesti aukonsuliks Malaisias on alates 2011 detsembrist erukolonel Dato Harbans Singh. Foto: Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts avas täna Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris Eesti aukonsulaadi.

«On tore, et Eesti suhtlus Aasia riikidega edeneb, aukonsulaadi avamine annab meile head võimalused ka majandussidemete tõhustamiseks Malaisiaga,» ütles Parts ERR Uudistele.

Eesti aukonsuliks Malaisias on alates mullu detsembrist erukolonel Dato Harbans Singh.

Juhan Partsi Malaisia visiidi kavas on kohtumised Malaisia Föderatsiooni valitsuse esindajatega ja äritegelastega.

Partsi visiit Malaisiasse ja Singapuri kestab 17. veebruarini ning teda saadavad Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Viljar Lubi ning avalike suhete osakonna juhataja Kalev Vapper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles