Koppel: Baltika on pahameele ära teeninud

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Koppel
Peeter Koppel Foto: Mihkel Maripuu

SEB privaatpanganduse strateegi Peeter Koppeli sõnul on investorite kriitika Baltika suhtes põhjendatud, kuna ettevõte on korduvalt näidanud, et nende jutt ja numbrid ei lähe kokku.

«Kui ettevõte pikka aega raha ei tee ning tegeleb seetõttu suhteliselt pidevalt investoritelt (täiendava) raha kaasamisega, on esiteks kuskil midagi valesti,» kommenteeris Koppel ERR Uudistele Baltikale investoritelt osaks saanud süüdistusi vastaka informatsiooni jagamises.

«Ei tohi unustada, et tegemist on avaliku ettevõttega, mitte kellegi sooloprojektiga. Avalik ettevõte peaks ideaalis oma kommunikatsioonis olema sirgjooneline ning võimalikult üheselt mõistetav,» lisas Koppel. «Teemaks oleva jaekaubandusettevõtte puhul on probleemiks kujunenud see, et positiivsetele signaalidele ettevõtte juhtkonnast järgnevad selgelt (väga) negatiivsetena tõlgendatavad majandustulemused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles