Tallinna vee hinna alandamine lükkub määramatusse tulevikku

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesi.
Vesi. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Tallinna halduskohus teavitas Tallinna Vett, et on peatanud konkurentsiameti ettekirjutuse täitmise vee hinna langetamise kohta kuni lõpliku kohtuotsuse tegemiseni, teatas ettevõte börsile.

Otsus tähendab, et kehtivad tariifid jäävad jõusse kõigi klientide jaoks, kuni kohus on teinud oma lõpliku otsuse.

Konkurentsiamet tegi eelmise aasta 10. oktoobril Tallinna Veele ettekirjutuse, mis kohustas ettevõtet esitama hiljemalt 14. novembril hinnataotluse kehtivate tariifide alandamiseks 29 protsendi võrra.

Tallinna Vesi esitas  9. novembril 2011. aastal Tallinna halduskohtule taotluse esialgse õiguskaitse kohaldamiseks, paludes kohtul peatada ettekirjutuse kehtivus, kuni kohus teeb otsuse ettekirjutust vaidlustava kaebuse kohta.

Kohus liitis nii kehtivate 2010. aasta tariifide kui 2011. aasta hinnataotluse mittekooskõlastamise kohtumenetlused, seega on ettekirjutuse täitmine peatatud, kuni mõlemad kohtumenetlused on lahenduse leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles