Elion: tulevikus läheb wifi kiiremaks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Elion tunnistab, et nende pakutavad wifi seadmed ei võimalda kiirusi üle 22Mbit/s ning lohutab teadmisega, et tulevikus tulevad paremad seadmed.

E24 kirjutas eile, kuidas Elioni 100Mbit/s internet on osaliselt vaid trikk, kuna nende traadita interneti jaoks kaasaantav ruuter võimaldab maksimum 20Mbit/s internetti.

Elioni eraklientide segmendijuhi Silver Soomre sõnul pakub Elion internetiteenust, mille maksimaalne kiirus juhtmega ühenduse korral on kuni 100 Mbit/s.

«Koduse wifi võrgu loomise võimalust pakume alati juhtmega ühendusele täiendavalt lisaks, aga selle puhul on kiirused teised. Teatud ruuterid seda võimaldavad, nagu näiteks Thomson TG784. Selle ruuteriga on võimalik kiirus koduses wifi võrgus kuni 22 Mbit/s,» ütles ta.

Soomre lisas, et wifi puhul on selge, et enim mõjutab seda ruuteri võimekus ning 100 Mbit/s ei saa olemasoleva tehnoloogia juures pakkuda.

Tema sõnul tulevad tulevikus kasutusele võimsamad ruuterid ning kodune wifi võrk läheb ka kiiremaks. 

«Elion 
«Elion 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles