OÜ Lenne omanik teenetemärgist: eks pidu tuleb ka

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teenetemärk. Pilt on illustratiivne.
Teenetemärk. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

OÜ Lenne omanik Meeli Leeman tunnistas, et uudis presidendilt teenetemärgi saamise kohta tuli talle meeldiva üllatusena.

«Võtsin uudise vastu väga positiivselt ja olen väga meelitatud, et mind on meeles peetud,» sõnas Leeman.

Meeli Leemanile kuulub 50 protsenti lasterõivaid  valmistavast ettevõttest OÜ Lenne, mis on tegutsenud juba 1991. aastast, annab tööd umbes poolesajale inimesele ning mille toodangust eksporditakse ca 80 protsenti.

Kuidas on plaanis autasu saamist tähistada, ei osanud Leeman veel täpselt öelda, kuid arvas, et «eks väike pidu peetakse ikka».

Leeman arvas, et põhjus, miks Eestis ettevõtjatele suhteliselt vähe teenetemärke antakse, võib peituda selles, et mitmete teiste eluvaldkondade esindajate saavutused võivad olla nähtavamad.

«Võib-olla on lihtsam tänada näiteks sportlast, kelle saavutused on nähtavamad ja konkreetsemad. Ettevõtjate puhul on see saavutus natuke üldisem äkki,» märkis Leeman.

Meeli Leemani kinnitusel lõppes läinud aasta OÜ Lenne jaoks edukalt ning ettevõtte käive kerkis üle 50 protsendi. Käibekasvu prognoosib ettevõte ka selleks aastaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles