Kalevi Jahtklubi hooaja avamise videotseremoonia ajal tõsteti jahte vette

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Kalevi Jahtklubi 2021. aasta hooaja avamisel Pirital anti purjespordikoolile üle uus Toyota minibuss.
Kalevi Jahtklubi 2021. aasta hooaja avamisel Pirital anti purjespordikoolile üle uus Toyota minibuss. Foto: Piret Salmistu

Kalevi Jahtklubi 2021. aasta purjetamishooaeg avati traditsiooniliselt 1. mail, kuid kehtivaid piiranguid arvestades toimus see ka tänavu videoülekande teel. 

Täna avas Eesti suurim jahtklubi Kalevi Jahtklubi oma 74. purjetamishooaja. Videolähetuse vahetusel tervitasid Piritalt klubi lipuväljakult klubiliikmeid jahtklubi kommodoor Kalev Vapper ja purjespordikooli peatreener Stefan de Vries. 

Jahtklubi kommodoor Kalev Vapper ütles, et klubi jaoks on algaval hooajal olulisemad sündmused kaks rahvusvahelist suurvõistlust, Folkbootide Gold Cup ja ORC maailmameistrivõistlused, ORC MM-regatile on registreerunud juba 133 jahti neljateistkümnest riigist. Vapper lisas, et sel aastal loodab klubi alustada ka uue klubihoone ehitust.

Tänavuse kolmapäevaregattide sarja peasponsor Amserv andis Kalevi Jahtklubi purjespordikoolile üle sportlaste sõidutamiseks mõeldud minibussi. Piduliku osa lõpuks heiskas peatreener Stefan de Vries kellalöökide saatel klubi lipu vastselt renoveeritud lipumasti.

Ametlik sündmus aga ei häirinud purjetajate igapäevaelu jahtklubi sadamas, kus jahte hooajaks ette valmistati ning vastavalt varem koostatud ajakavale ka vette tõsteti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles