Bolt käivitab tänasest Kohtla-Järvel ja Jõhvis toidu tellimise teenuse

Tarbija24
Copy
Bolt Food.
Bolt Food. Foto: Elmo Riig / Sakala

Bolt käivitab tänasest Kohtla-Järvel ja Jõhvis toidu tellimise teenuse Bolt Food. Teenuse tutvustamiseks on esialgu kõigi tellimuste kohaletoomine lähedalasuvatest restoranidest tasuta.

«Teeme koostööd kohalike toidukohtade ja toidupoodidega, et kasutajad saaksid leida nii uusi maitseelamusi kui ka enda vanu lemmikuid. Ühtlasi saame toetada kohalikke restorane olukorras, mil koroonaviiruse leviku tõttu võib neil olla tavapärasest keerulisem,» ütles Bolt Food Eesti suunajuht Marek Poel.

Teenusega tutvumiseks on piiratud aja jooksul kõigi tellimuste kohaletoomine ühe kilomeetri raadiuses tasuta. Klientidele on toidukohtade ja toidupoodide valikus muuhulgas Circle K, Ocean Sushi, Peetri Pizza, Hesburger ja Selver.

Toidu tellimiseks tuleb telefoni laadida Bolt Food rakendus, kust näeb valikus olevaid restorane ja nende menüüd. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega. Tellimuse eest maksmiseks peab sisestama rakendusse oma pangakaardi andmed. Bolt Foodi teenus toimib pandeemia ajal täielikult kontaktivabana, mis tähendab, et kullerid ei anna kliendile toidukotti käest-kätte, vaid jätavad selle kliendiga eelnevalt kokkulepitud kohta. 

Lisaks Kohtla-Järvele ja Jõhvile on Bolt Food teenus veel Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Viljandis. Kokku tegutseb Bolt Food 20 riigis ja 40 linnas üle maailma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles