Minister Sutt tegi KredExi nõukogus vangerduse

BNS
Copy
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt nimetas KredExi nõukokku kolm uut liiget.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt nimetas KredExi nõukokku kolm uut liiget. Foto: Screenshot

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt nimetas Kredexi nõukogu uuteks liikmeteks Helo Meigase, Veiko Hintsovi ja Mait Paltsi, liikmete volituste aeg on kolm aastat.

Sutt ütles pressiteates, et uutel liikmetel on pikaaegne rahvusvaheline juhtimiskogemus nii pangandusest, audiitortegevusest kui ka ettevõtlus- ja õigusvaldkonnast.

Helo Meigas on SA Poliitikauuringute Keskus Praxis nõukogu liige. Varasemalt on ta töötanud Swedbank Groupis riskijuhina ja tresoori juhina, Eesti Panga asepresidendina ja Tallinna börsi tegevjuhina.

Veiko Hintsov on vandeaudiitor alates aastast 1995 ning alates 2008. aastast Audiitorkogu juhatuse liige. Varasemalt töötas ta 23 aastat finantsteenuste ettevõttes Deloitte Eesti, olles sellest 12 aastat ettevõtte juht.

Mait Palts on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor alates 2011. aastast. Palts on Kaubandus-Tööstuskoda juhtinud ka peadirektori kohusetäitjana, enne seda on ta samas organisatsioonis töötanud poliitikakujundamise ja õigusosakonna juhataja ning juristina.

Kredexi nõukogu liikmete kohalt kutsus minister tagasi Andrus Toomi, Krõõt Kilveti ja Priit Värki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles