Automüüjad suunavad sõidukite müügi välialadele

Tarbija24
Copy
Jeepi maasturid Chicago automüüja parkimisplatsil.
Jeepi maasturid Chicago automüüja parkimisplatsil. Foto: Scott Olson / AFP

Nii Topauto kui ka Møller Auto on teatanud, et jätkavad seoses valitsuse kehtestatud piirangutega automüüki välitingimustes.

«Juba eelmisel kevadel pakkusime klientidele kontaktivaba proovisõidu ja autohoolduse võimalust ning jätkame sarnaselt ka nüüd. Viisime autod salongist välja ning tekitasime maja ette drive-in väliala,» ütles Topauto juhatuse esimees Janel Sell.

«Inimesed, kellel on planeeritud märtsikuusse rehvivahetus, õlivahetus, kevadine autohooldus või remont, ei pea oma plaane muutma,» ütles Sell.  

Järelteeninduse saamiseks võib klient lisaks tavapärasele hooldusesse tuleku asemel jätta oma auto võtmed kontaktivabalt Topauto postkasti. Kui autotehnikud on sõiduki üle vaadanud, saadavad nad kliendile e-kirjaga kirjeldused ja fotod vajalikest töödest ning eeldatava maksumuse.

Ka Møller Auto teatas, et kõik esindused suunasid oma sõidukite müügi väliparklatesse. Proovisõidule müügiinimene kaasa ei tule ning ülevaade vastava sõiduki lisavarustusest, mugavusest ja tehnikast antakse proovisõidule eelneva konsultatsiooni ajal kas telefonis või üle videosilla.

Topauto tegutseb Eesti autoturul aastast 1994 ning müüb Hyundai, Seati, Cupra, Suzuki, Isuzu, Citroëni ja SsangYongi mudeleid.

Møller Auto kuulub Norra automüügiettevõttesse MøllerGruppen, mis tegeleb Volkswagenite, Škodade ja Audide impordi, jaemüügi, hoolduse ja finantseerimisega, samuti kinnisvaraarenduse ja -haldusega. Møller Autol on Eestis neli müügi- ja teeninduskeskust: Mustamäel, Peetris, Pärnus ja Jõhvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles