Saaremaalgi tegutsev elektroonikafirma kasvatas aastaga käivet 50 protsenti

BNS
Copy
Incap.
Incap. Foto: Arno Mikkor

Saaremaal tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma esialgsed majandustulemused näitavad koroona-aastast hoolimata 50-protsendilist käibe kasvu ja 35-protsendilist ärikasumi kasvu, kusjuures jätkuvat kasvu prognoositakse ka tänavuseks.

Incapi presidendi Otto Richard Puki sõnul oli möödunud aasta kõigi jaoks tõsine väljakutse ning tõi ebakindlust ka Incapile. «Pidime pandeemia tõttu tööd ümber korraldama ja ka tehaseid ajutiselt sulgema, kuid suutsime sellegipoolest kriisist läbi saada ja püsida kasvustrateegia kursil,» selgitas ta.

Hoolimata väljakutsetest õnnestus ettevõttel kasvatada grupi käivet võrreldes aastataguse ajaga 50 protsenti ja ärikasumit 35 protsenti. «Meie kasvu taga on peamiselt AWS Electronics Groupi omandamine, aga samuti ka ettevõtte tugev orgaaniline kasv teisel poolaastal eeskätt nii tänu India tehase arengutele kui ka uute omandatud ettevõtete edukatele integreerimisele,» rääkis Pukk, kelle sõnul oli ettevõtte kasvustrateegia oluliseks verstapostiks 2020. aastal ka üle märgitud 10,9 miljoni euro suurune aktsiaemissioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles